Què és el moviment #SomosLaRaíz?

El moviment #SomosLaRaíz va ser una iniciativa de 200.000 nens i nenes de tot Espanya que volien que les seves propostes per cuidar el planeta es tinguessin en compte per al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible del Ministeri de Transició Ecològica. Era un manifest per tenir cura del planeta i despertar la consciència ambiental i el compromís actiu que ja ha aconseguit prop de 25.0000 signatures d'adults que li donen suport. Institucions reconegudes i ONG com Aldeas Infantiles, #COMPANIES4SDGS, Copade, Ecodes, Ecoembes, FEC, Fundación Global Nature, FSC, fvs, Unicef, Voluntariado y Estrategia o WWF donen suport a aquest moviment amb la seva col·laboració activa.

Va ser el primer programa escolar que va donar veu als i les alumnes, adoptant un sentit crític sobre el seu entorn, convertint-los en protagonistes del canvi i impulsant, a través de la seva participació, la implicació de tota la comunitat escolar, entitats locals i ajuntaments.

La 4a edició va ser un èxit i aquesta encara serà millor! Aquest any el nostre programa escolar treballarà a l'aula la importància de tenir cura dels boscos per lluitar contra el canvi climàtic, protegir la biodiversitat, evitar processos erosius del sòl i donar estabilitat als cicles ecològics.

Us hi sumeu?