LA COLOMA I LA SEVA COLLA, ALIATS D'HAZLO VERDE

La Coloma i la seva colla són els nous amics que us acompanyaran durant aquest concurs escolar!
Són molt divertits, simpàtics i, el més important, són experts en ensenyar activitats ambientals per a primària i secundària!

Coloma

Coloma

La Coloma és una nena de ciutat molt eixerida i somiadora. Sempre va acompanyada del seu fidel amic Foc, el seu gos. A la Coloma li agraden les coses senzilles i respirar aire fresc. Per això sempre anota al seu quadern de camp cada nova idea i descobriment que ajudi a fer del món un lloc més verd.

El Foc

El Foc

En Foc és el company fidel de la Coloma.
Es posa molt content quan passeja pel camp, envoltat d'arbres i d'aire fresc.
És molt observador i, tot i que no sap parlar, sempre sap expressar-li a la Coloma les seves emocions, rebolcant-se panxa enlaire o movent la cueta.

La Paula

La Paula

La Paula és la millor amiga de la Coloma.
Li encanten els ordinadors, els circuits, les apps i els videojocs. Sí, és una mica friki!
És habitual veure-la comunicant-se per Internet o fent un cop de mà quan cal cercar informació per arreglar alguna cosa o sobre com estalviar energia.

El Martí i el Mateu

El Martí i el Mateu

Et presentem els bessons de la colla. Encara que sempre estiguin discutint, aviat t'adonaràs que són inseparables i que bé que es complementen. Al Martí li agrada la natura, la jardineria, tenir cura del seu hort urbà i passar-se hores i hores mirant els núvols i els estels. El Mateu és un manetes molt creatiu. Per això sempre idea invents molt útils per al seu germà amb coses que la gent ja no fa servir.