RECURSOS DIDÀCTICS

Coneixes totes les possibilitats d'HAZLO VERDE?

Per ajudar a salvar els boscos hem elaborat uns recursos didàctics amb els quals es pot fomentar el pensament crític, la consciència mediambiental, el treball cooperatiu, l'aprenentatge per projectes i les competències tecnològiques, fonamentals, aquestes darreres, en la nova normalitat educativa.

WEBINAR

Salvem els boscos: Com involucrar l'alumnat en aquesta missió

Gabriel Sainz - Dilluns, 30 de novembre (17:30h)

Gabriel Sainz

Sessió formativa i interactiva d'una hora de duració que es dividirà en les parts següents:

  • Amb la col·laboració de Miriam Solana, assessora pedagògica del programa Hazlo Verde, s'abordaran els objectius del programa Hazlo Verde, la seva metodologia, vinculació curricular i recursos.
  • Ponència de Gabriel Sainz, que abordarà la importància de sensibilitzar els nostres joves en l'ODS número 15. L'objectiu és que l'alumnat es converteixi en protagonista actiu de la conservació i la cura dels boscos. En Gabriel ens donarà les claus per involucrar amb èxit les aules en aquesta missió.
  • Intervenció dels assistents i tanda de preguntes i respostes

Gabriel Sainz
És llicenciat en Biologia Vegetal (Botànica), educador ambiental i coordinador de l'Arboreto Luis Ceballos de San Lorenzo del Escorial.

GUÍAS FÁCILES DE PARTICIPACIÓN

Estas guías os servirán para introducir las pautas de trabajo y reparto de tareas, ¡5 minutos bastarán para organizaros y definir cómo participar!

Guía Primaria Guía Secundaria

GENIAL.LY

Descubre el nuevo recurso interactivo en formato Genial.ly donde planteamos un juego interactivo que ayudará al alumnado a interiorizar la importancia de los ODS, a conocer las diversas especies arbóreas y sus árboles singulares, y a acercarse a los recursos que provienen de los bosques.

Primaria Secundaria

INFOGRAFÍA

Con el objetivo de ayudaros a convertir a niños y jóvenes en defensores proactivos de nuestros bosques, os dejamos esta infografía que resume en 5 pasos el proceso de reforestación.

Infografía

BLOG

En aquest blog trobaràs articles amb les millors dinàmiques de gamificació per a les teves classes, curiositats del medi ambient... i molt més.

CONEIX-LOS AQUÍ!