HAZLO VERDE. MISSIÓ #Salvemoslosbosques.

Coloma

Coneixeu la dita popular que diu que un esquirol podia creuar la Península de punta a punta sense tocar el terra? Imagineu que diferent que seria avui! El paisatge ha canviat de forma dràstica per l'acció de l'ésser humà.

Els boscos són una peça fonamental en la lluita contra el canvi climàtic. Són vitals per a la nostra vida i també per a milions d'espècies. Constitueixen l'hàbitat de fauna i flora, eviten els processos erosius del sòl, donen estabilitat als cicles ecològics... Són part de la nostra vida.

Volem que infants i joves siguin protagonistes de la conservació dels boscos. Per això, els implicarem activament en la seva cura a través de la informació i la sensibilització. Gestos tan senzills com aprendre a no deixar residus després de les visites als espais naturals i recollir totes les deixalles que generem és bàsic per a la seva preservació. Tenint cura dels boscos, cuidem el planeta.

Com ho aconseguirem? Amb la vostra ajuda i la del vostre alumnat. Vosaltres sou la base del canvi. Us proposem participar en la 5a edició del Concurs Escolar Hazlo Verde que es desenvolupa sota el lema “Misión #Salvemoslosbosques”. Una proposta destinada a estudiants de primària (de 3r a 6è) i secundària (de 1r a 4t) amb ganes de formar part d'un futur més sostenible.

Volem que ens ajudeu a sensibilitzar la població sobre la importància dels boscos en el nostre entorn. Participeu-hi amb l'alumnat de primària creant una campanya de sensibilització a través d'un cartell publicitari o, si sou docents de l'ESO, a través d'un vídeo.

Crearem un moviment imparable, en voleu formar part?